• Hjem >
  • Vikariat global undervisning våren 2020

Vikariat global undervisning våren 2020

 

Hei Verden arbeider for å engasjere elever gjennom kunnskap og refleksjon for rettferdighet, bærekraft, likeverd og menneskerettigheter i verden. Vi ønsker at global undervisning skal ha en større plass i skolen, og derfor utvikler vi undervisningsmateriell som kan brukes i grunnskolen.

Vi har ledig et 4 måneders vikariat innen global undervisning og søker i den forbindelse en pedagog til utvikling av nytt undervisningsmateriell. Undervisningsmateriellet skal ta utgangspunkt i FNs bærekraftsmål, og omhandle tema som klima, likestilling, fattigdom og utdanning i et globalt perspektiv.

Aktuelle format for undervisningsmateriellet er rollespill, sang, illustrasjoner, dikt, tekster, bildepresentasjoner, kryssord, hefter, film m.m.

Vi ser etter noen med pedagogisk utdanning og/eller arbeidserfaring. Det er en fordel om du også har kjennskap til bruk av ulike media og læreplanene/fagfornyingen i skolen. Du må kunne arbeide selvstendig og være kreativ og nytenkende. 

Egenskaper:

·      Løsningsorientert

·      Kreativ og nytenkende

·      Evnen til å arbeide selvstendig

·      Engasjement for globale spørsmål og solidaritetsarbeid.

·      Gode tekniske ferdigheter.

Informasjon om stillingen:

Stillingsprosent: 100%

Varighet: vikariat på 4 måneder.

Arbeidssted: Stavanger. Etter avtale vil det være mulig å ha arbeidssted et annet sted i landet, med faste møter på Hei Verdens kontor i Stavanger.

Lønn: etter avtale.

Søknadsfrist: 01.01.20

Oppstart: Så snart som mulig i 2020.

Søknad og CV sendes til ingrid@heiverden.no