Tenker nytt på Harestad skole!

Koronarestriksjoner var ingen hindring når Harestad skole på Randaberg arrangerte Hei Verden-aksjon våren 2020. Ved å gjøre hele innsamlingen digital og legge opp til masse spennende aktiviteter uten å samle for mye folk om gangen ble solidaritetsaksjonen en suksess! 

Se filmen fra aksjonsdagen her:


Panting av flasker, bilvask, urtevandring og rektor challenge var bare noen av innsamlingsaktivitetene de kreative hodene på skolen kom opp med da de ble nødt for å tenke annerledes under årets solidaritetsaksjon. Se alle aktivitetene på skolens egen nettside om Hei Verden aksjonsdagene.

Bilvask var en populær aktivitet under årets aksjon. Det var også Rektor Challenge, som virkelig engasjerte elevene! I løpet av aksjonsdagen måtte den sporty rektoren både synge Viking sangen over skolens anlegg, bli kastet svamper på og farge hår og skjegg gult! 

Skolen samlet mye spennende elevarbeid på en egen nettside, hvor foresatte kunne betale for å få tilgang. En hundrelapp sikret fri tilgang til blant annet digital kunstutstilling, lynkurs i orientering, gulrotfløyte konsert, egenprodusert musikk og memes, og bildekonkurransen «Før og nå». Sjekk ut nettsiden her

Lars Magne i 8 C sier det har vært kjekt å jobbe for at barn i Laos skal få gå på en god skole. En del biler har vært innom, men det har vært mer kjekt enn arbeid! 

Bildeserier

Se bilder fra aksjonsdagen